Federale portalsite
Cliquez ici pour avoir le site en Français Klik hier om de site in het Nederlands te hebben Klicken Sie hier um die Seite auf Deutsch zu sehen Click here to see the site in English
Verkiezingen
25 mei 2014
  Hulp nodig? Terug naar de startpagina  
  Help Home  
decoratie
U bent hier : Home > Verkiezingen 2014
 
    Verkiezingen 25 Mei 2014
 
Opgelet: voor sommige kantons en gemeenten kunnen er kleine incoherenties zijn tussen de resultaten op kanton- en gemeentelijk niveau en de resultaten op kieskringniveau. Dit is te wijten aan een probleem dat zich voordeed bij de resultatenverwerking in de gemeenten waar in 2014 gestemd werd met het toenmalige systeem Digivote/Jites (Lens, Jurbise, Frasnes-lez-Anvaing, Liège, Visé, Dalhem, Bassenge, Juprelle, Oupeye, Fléron, Beyne-Heusay, Blégny, Chaudfontaine, Soumagne, Trooz, Aywaille, Comblain-au-Pont, Esneux, Sprimont, Herstal, Seraing, Neupré, Saint-Nicolas, Ans, Grâce-Hollogne, Awans, Flémalle, Verlaine, Villers-le-Bouillet, Eupen, Kelmis, Lontzen, Raeren, Sankt-Vith, Amel, Büllingen, Burg-Reuland, Bütgenbach, Durbuy, Brussel, Anderlecht, Sint-Agatha-Berchem, Elsene, Oudergem, Watermaal-Bosvoorde, Sint-Jans-Molenbeek, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Sint-Lambrechts-Woluwe, Etterbeek, Sint-Joost-ten-Node, Schaarbeek, Evere, Ukkel, Vorst). In de dagen na de verkiezingen werd dit probleem rechtgezet op kieskringniveau. De geaggregeerde resultaten op kieskringniveau zijn dus correct. Voor meer informatie kan u het rapport van het College van Experten raadplegen.
 
   Europees Parlement      Kamer
Europees Parlement
De lijsten
De voorkeurstemmen
Stembrieven (PDF)
Kamer
De lijsten
De voorkeurstemmen
Stembrieven (PDF)
 
   Vlaams Parlement      Waals Parlement
Vlaams Parlement
De lijsten
De voorkeurstemmen
Stembrieven (PDF)
Waals Parlement
De lijsten
De voorkeurstemmen
Stembrieven (PDF)
 
   Brussels Hoofdstedelijk Parlement      Parlement van de Duitstalige Gemeenschap
Brussels Hoofdstedelijk Parlement
De lijsten
De voorkeurstemmen
Parlement van de Duitstalige Gemeenschap
De lijsten
De voorkeurstemmen
   Meer ...       Gerelateerde links
Verkiezingsagenda
Simulatie van de elektronische stemming
Meer info over deze website
Verkiezingsinfo FOD IBZ
Stemmen bij volmacht
Verkiezingsresultaten 2009
Verkiezingsresultaten 2010
 
De Federale Overheidsdienst "Binnenlandse Zaken" heeft deze site gerealiseerd om elke burger toe te laten kennis te nemen van de resultaten van de verkiezingen van het Europees Parlement, de federale Kamer en de regionale verkiezingen voor het Vlaams Parlement, het Waals Parlement, het Brussels Hoofdstedelijk Parlement en het Parlement van de Duitstalige Gemeenschap.

 

 
 
 
Bron: Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zake
Top van deze pagina
decoratie